Tüm çiftçilerimizi :Genel kurula davet ediyoruz ..

Akşehir Ilgın Pancar ekiciler kooperatif Başkanı Yusuf Yazır Genel kurul öncesi Basın toplantısı düzenledi. Yerel basın ve ulusal basın temsilcileriyle toplantı yapan Yusuf Yazır.

8 Nisan 2015 günü sat 10:’da Ilgın şeker fabrikasında düzenlenecek olan Genel kurul öncesi kameralar önüne geçen Yazır,’’ seçilenler kadar Seçenler ortaklar kooperatife sahip çıkmaları için genel kurula katılarak oy kullanmalılar.

Kooperatif olarak yaptıkları yatırımlardan bahseden Yazır Ilgına yapılacak olan 5 yıldızlı termal otel konusuna değindi. ’Şimdiye kadar geciktiklerini arsa genişletme konusunda problemler yaşandığını bu sorun çözdüklerini genel seçimler öncesi temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Şeker fabrikaların özelleştirilmesi kanunu devam ettiğini belirten Yazır Ilgın Şeker Fabrikasına biz talibiz ama bu konuda Mal sahibi devlet Bize Nasip olursa Kooperatif olarak Almak için çalışacağız şeker fabrikası üreticinin olduğunda bölgede Milli gelir yüzde yüzün üzerinde artış sağlayacağından eminim, dedi.